Tuesday, April 20, 2010

Besiktasli futbolculardan Fener maci yorumlari

- İbrahim Üzülmez: Kadıköy’de bizi doğradılar. Hakem, İbrahim Toraman ve Ernst’i bedavaya attı. Bilica’nın yaptıklarını 40 yıl düşünsen aklıma gelmez. Bunca yıldır sporun içindeyim. Nasıl aklına geldi, penaltıyı kaçsın diye çukur açmak! Şampiyonluk maçı bile olsa rakibe öyle bir tezgah hazırlamak inanılır gibi değil.

Dövüldük
- İbrahim Toraman: Bilica sakat olan bileğime vurdu, sonra hiçbir şey olmamış gibi elini uzattı; canım yandığı için elini ittim, bu sefer de saçlarımı çekti. Daha doğrusu yoldu.

Futbolu unutmuş
- İbrahim Kaş: Bilica katliam için sahaya çıkmıştı. Her pozisyonda sertleşti, küfretti. Adam futbolu unutmuş; elini, ayağını ve ağzını kullanarak sahada kalmaya çalıştı.

Dehşete düştüm!
- Ernst: Fenerbahçeliler inanılmaz agresifti. Özellikle Bilica, sık sık tekme attı. Dehşete düştüm.

Aksiyon filmi gibi
- Bobo: Futbol maçından çok aksiyon filmi gibiydi. Emre, takımı en çok geren oyuncuların başında geliyordu. Fabio da baş aktörlerinden biriydi. Saç çekiyor, tekme atıyor, penaltı noktasını kazıyor.

3

2 comments:

  1. zavallilar.
    tek anlamadigim sadece iki pozisyonu olan BJK sini acan beyinsiz taraftarina yenilgiyi hakem hatasindan diye yutturuyor olmasi

    ReplyDelete
  2. zavallilar.
    tek anlamadigim sadece iki pozisyonu olan BJK sini acan beyinsiz taraftarina yenilgiyi hakem hatasindan diye yutturuyor olmasi

    ReplyDelete