Saturday, January 30, 2010

Ankaragucunden Onemlı Transferler






Ankaragücü, daha önce anlaşmaya vardığı Njitap Geremi, Jerome Rothen ve Marek Sapara ile sözleşme imzaladı. Kamerun Milli Takım oyuncusu ve son olarak İngiliz Kulübü Newcastle United forması giyen Njitap Geremi ve İskoçya'nın Glasgow Rangers takımında kiralık oynayan Fransız oyuncu Jerome Rothen ile sezonu sonuna kadar, Çek Cumhuriyeti Milli Takımı forması da giyen ve Norveç Ligi'nin şampiyon takımı Rosenboorg'tan transfer edilen Marek Sapara'yla ise 2,5 yıllık sözleşme yaptı.



Bence cok onemlı transferler geremı ıyı oyuncu her zmn begenmısımdır ve premıer leaguede newcastle da emreden fazla maca cıkmıstır kendısı . rothen de zamanında cok ıyı oyuncuydu 2003 te sampıyonlar lıgınde asıst kralı olmus turkıye lıgıne bıseyler katabılıcek oyuncular bence ozellıkle ankaragucu ıcın onemlı transferler ve bence bundan sonrada ankaragucu onemlı transferler yapıp 100.yılında en azından ılk 5 te yer almak ıcın kadro kurucaklar bu transferlerde bunun bı baslangıcıdır...


1 comment:

  1. ve bence bu kadroyla seneye ilk 5e girmeleri lzim, yazinda bolca transfer yapacaklardir, ellerindeki oyunculari baska takimlara takas edebilirler 40 tane fln oyuncu var suan, paralari da var, yerli piyasada iyi transferler gorebiliriz yazin, yayin gelirleri de artti herkesin..

    ReplyDelete