Friday, March 19, 2010

Alisamiyen kapatilmasin..


Sevgili galatasaray li kardeslerimin bir kismi, yillardir medyanin fenerli oldugunu, federasyonun fenerbahce federasyonu oldugunu, aziz yildirimdan elebasi oldugunu iddaa eder durur. Turkiyede kayrilan tek tarafin olmadigini, sadece kayrilanin donemsel olarak sartlara gore degistini bilmeliler. Turkiye'de her kulup belli zamanlarda belli cikarlar adina korunuyor.

Alisamiyende manyagin teki adami resmen tribunden asagiya atti. Ayni sey fb'ye olsaydi fenerli denilen medya bunu allar pullar herkese cinayet diye gazlardi. Gs'li medyadan ne ses var ne seda olay hakkinda. Bende istemem GS-FB maci seyircisiz oynansin. Senenin en guzel spor olayi bir anlamda berbat olmus olurdu. Ama Federasyon resmen FB maci diye galatasaraya saha kapatma cezasi vermedi yani yemedi, ve gsli medya alisamiyende adam kendi dustu diye konusup durdu. Isterdim ki verilen herkes gerekeni konusabilse. Birazcik objektif bakabilse. Olaya gelirsek, 1.si Orada o citlerin ustunde daha onceden en arabesk sekilde yikilma tehlikesi yasanmisken orada o besiktasli denilen adamin ne isi var? orada bir guvenlik onlemi yok mu? Bu bile galatasarayin para cezasi almasina yetecek boyutta. Aradan saniyeler degil dakikalar gectikten sonra onu doven ve asagiya dusurecek kadar doven bir adam cebinde bicak yok, cakisini evde unuttu diye galatasarayin sahasi kapanmadi.

Iyiki kapanmadi. fenerbahcenin de alabilecegi puanlar sonrasinda stad kapali olmasa gorurduk 19000 gs li sizi napardi? dedikodularini baslamadan bitirmis oldu.

Keitanin gozlemciye servis ettigi cisim Fenerbahce'ye 3 maca 8 puana sebep oldu, iyikide oldu bir daha kimse atmaz cisim falan..

1 comment:

  1. tamamen katilmiyorum sana cunku bence medyada olayi yazanlar oldu, uzerine bgn sizin kulup sert bi aciklamayla cikti, ama bence yilda 2 kere oynanan ulkedeki 70 milyonun tamaminin merak ettigi bi macin seyircisiz oynanmasi tvden izlesen bile maci olduruyor, olaya gelirsek de olayin ne oldugu tam belli degil, birileri diyor gs li besiktasliyi asagi atti, birileri diyor ki gs li besiktasli korkup kacarken dusmesin diye yardim etmeye calisiyordu fln.. ama bole bi olaydan saha kapanma sert bence brz ozellikle manyagin biri kontrol disi sacma yerlere gidip sacma hareketler yapip duserse bu gs nin sucu olmamali.. cok sert bi para cezasida aldik ztn..

    ReplyDelete