Sunday, March 21, 2010

Gs ve Frank Rijkaard

bu aksam cok kotu oldu bizim icin bence cok kotu oynamamiza ragmen cok kotu bi golle onemli bi 3 puan kaybettik umarim haftaya hersey belli olucak fenerle gs icin eger beraberlikte bile iki takimda gecen seneki gibi 3. ve 4. olurlar kazanan devam edicek yoluna ama tabi ipler bursanin elinde artik ama biz icerde oynicaz bursayla haftaya kazanirsak yine sansimiz yuksek bizim ama bence gs icin onemli olan yeni stadinda kesinlikle sampiyonlar liginde olmali

mactan sonra rijkaard in yorumlari baya garip geldi bana servet niye oynamadi sorusuna cok sinirlendi ve niye oynamali dedi hakli tabi adam hayati boyunca boyle sacma sorular duymamistir emre bi hata yapti diye bu soru soruluo cunku ama cikardigi toplari ve defansa tek basina mucadele etmesini kimse dusunmuyo..

diger bir soruda chelsea ile ilgiliydi , yalanlamadi hic bu soruyu bence sezon sonu zor kalir gbi duruo eger sampiyon yapamaz ve adnan polat baskan secilmezse ama kesinlikle kalmali en azindan bi iki sene daha galatasarayin ona ihtiyaci var artik biraz istikrar olsun takimlarda her sene bi hoca sikildik artik ..

No comments:

Post a Comment