Wednesday, May 19, 2010

Yeter Aziz Yildirim Yeter!!! Defol git!!


Gene konusmus beyinsiz, dili surcen surungen kafali herif.. Fenerbahce baskanisin yaptigin toplantiya bak, sen git once neden sampiyon olamadigini acikla taraftarina, sikildik artik herkesi suclamandan! Asil suclu sensin ve butun turkiye bunun farkinda. futbolun kalitesini dusuren, hakemleri zan altinda birakan sensin, simdide gidip turkiye'nin yetistirdigi hatta fenerbahcenin yetistirdigi belki de gelmis gecmis en saygili, egitimli futbolculardan biri olan Rustu'yu sucluyorsun. rustu oynamis oynamamis sana ne, sana mi sorucak, isterse 5 gol yer ama bunun hesabini sana vermez, vericegi biri varsa kendi baskanidir. sen baska takimlari, ankaragucunu, melih gokceki, devlet bakanini suclucagina neden son macta kazanamadigini acikla! sen trabzonu yensen sampiyon olucaktin, bursa bjk ya 9 atsa ne farkederdi Aziz Yildirim! gene ayni politikalari uyguluosun ama artik kimse aptal degil, senin bu takimi yonetemediginin farkinda. hersey futbolcuyu azarlayarak, mhk baskanini yanina alarak, federasyon baskanini yanina alarak olmaz cunku btn turkiye seni karsisina aldi, boyle giderse fenerbahceyi karsisina alicak ve emin ol en son isticegin sey bu olur Aziz Yildirim! Rustu'ye laf ediyorsun ama kendi son 3 macinda rakip takim kalecilerinin yedigi gollere birsey demiyorsun, nasil tek taraflisin, nasil bi insansin Aziz Yildirim! kisacasi artik siktir git be Aziz Yildirim!

3

Not: Sporx'e girdikce tekrar sinirleniyorum herifin aciklamalarina, kimsin lan sen hakikatten kimsin sen, kendini ne saniyorsun

1 comment:

  1. valla ben cok sasirdim bu aciklamalara artik vazgecmesi lazim bu kafadan kurtulmali aziz cunku artik gorulduki bunlarin turk futboluna hic bi katkisi yok fener yenseydi bugun bu basin toplantisi olmicakti bence bu toplantinin tek amaci sucu baskasina atmak ve olaylarin hepside anons yuzunden oldu buda azizin sucudur ayrica macin ortasinda kirac caldilar ve kimse tek bi laf etmedi artik biraksin bu isleri aziz hatta bence artik fbyi birakmasi lazim cunku kimse artik inanmicak soyledigi konustugu verdigi hic bi soze..

    ReplyDelete